با کمترین هزینه می توانیم سرمایه های سرگردان را دوباره جذب کنیم

ساخت وبلاگ

ه گزارش گیل پرس نیوز،هرچه به انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیک تر می شویم جنب و جوش کاندیداهای احتمالی مجلس دهم جهت فعالیت انتخاباتی بیشتر می شود. از همین رو پایگاه گیل پرس در نظر دارد جهت شناخت نسبی افکار عمومی به بیان نظرات و دیدگاه های کاندیداهای انتخاباتی با رعایت اصل بی طرفی و عدم ورود به بحث تبلیغات زود هنگام انتخاباتی اقدام نماید.

تصمیم بر آن گرفتیم که از داوطلبین نمایندگی در شهرستان بندرانزلی طی یک مصاحبه با چندین سوال مشترک را داشته باشیم که به آن پاسخ دهند و جواب های نامزدهای احتمالی مجلس مورد ارزیابی افکار عمومی قرار بگیرد.

سعی میکنیم یک در روز در میان یک مصاحبه از کاندیدا ها داشته باشیم ....

توجه :علارقم پیگیری دوستان ما بعضی از کاندیدا ها حاضر به مصاحبه نشدند که اسامی این دوستان متعاقباً اعلام میگردد .

شایان ذکر است دوستان دیگری که تمایل به مصاحبه با گیل پرس را دارند میتوانند از طریق کانال های ارتباطی سایت اعلام آمادگی کنند.

در ضمن از طریق عضویت کانال تلگرامی گیل پرس میتوانید هر چه سریعتر از اخبار با خبر باشید.

نشانی کانال : @gilpress یا https://telegram.me/gilpress

قسمت اول مصاحبه با ستار رجبی ( قسمت اول )

1.لطفا شرح حالی از خود ارائه دهید، سپس سوابق تحصیلی، علمی و کاری خود را به طور اختصار شرح دهید.

بنده ستّار رجبی، در سال 1349 در روستای تربه­بر انزلی متولّد شدم. دارای مدرک کارشناس ارشد در رشتة مدیریت می­باشم. به مدّت 19 سال در آموزش و پرورش بندرانزلی خدمت کرده­ام و مدت چهار سال است که در سازمان آب منطقه­ای گیلان انجام وظیفه می­کنم.

2.چه ویژگی­ها و توانمندی­هایی در خود دیده­اید که شما را به نامزدی در انتخابات مجلس ترغیب نمود؟

به طور یقین فردی که در این عرصه ورود می­کند، توانایی­های لازم برای حضور در این عرصه را در خود دیده است.

3.وضعیت موجود شهرستان را چگونه توصیف می کنید؟

وضعیت شهرستان بندرانزلی با اکثر شهرها متفاوت است. بندر­انزلی هنوز نسبت به شهر­های دیگر وارد فضای انتخابات نشده است. تعدادی از داوطلبین بر این باورند؛ به علت شرکت در دوره­های قبل انتخابات مجلس با داشتن رزومه و پیش­زمینه می­توانند دوباره وارد این جریان شوند، در مردم تحرکی ایجاد کنند وعرصة انتخابات را آماده کنند، که به نظر می­رسد همین باعث به وجود آمدن فضای مناسبی شده است. امّا به طور کل فضای انزلی در روزهای آخر انتخابات فضای مناسبی نیست. بنده سال­های بسیاری در بخش­های مختلف انتخاباتی بوده­ام، فضای انتخابات به خصوص انتخابات مجلس فضای آسانی نیست زیرا هیچ یک از نامزد­های انتخاباتی براساس تفکّراتی نمی­خواهند به راحتی این عرصه را از دست بدهند، امّا ما معتقدیم فردی که وارد این عرصه می­شود، خود را به عنوان یک خدمتگزار معرفی می­کند و این شخص خدمتگزار باید توسط مردم انتخاب شود، نه اینکه با زور چاقو و دشنه وارد عمل شوند.

4.ظرفیت­های مثبت در بندرانزلی برای شکوفا شدن از نگاه شما چیست؟ چه نقاط ضعفی در شهرتان می­بینید و راهکار شما چیست؟

 ما زمانی که بخواهیم شهری را آنالیز کنیم باید معضلات، ظرفیّت­ها و استعدادهای آن شهر را بشناسیم. شهری که مساحت و محدودة آن مشخص و خاص است، به همان اندازه قدرت مانور برای بسیاری از فعّالیت­ها نخواهد داشت، به عنوان مثال؛ اگر محور بحث، شهری با وسعت صومعه سرا بود می­توانستیم در زمینة کشاورزی سرمایه­گذاری کنیم و یا در زمینة صنعت به صورت گسترده فعّالیت کنیم؛ امّا انزلی محدود و پر­هزینه است. ما باید استعداد­های شهر را شکوفا کنیم. در تعطیلات تابستان بیش از 5 میلیون نفر مسافر وارد انزلی می شود، در تالاب انزلی بیش از 2 هزار نوع، جانور و گیاه آبزی زندگی می­کنند، سرمایه دانشگاهی و دانشجویی بسیاری زیادی وجود دارد؛ ما برای بهره برداری از این امکانات چه اقداماتی انجام داده­ایم؟ درست است که شهر ما وسعت کمی دارد امّا می­توانیم چند دانشگاه تأسیس کنیم، استاد و دانشجو بپذیریم تا از حضور و ایاب و ذهاب آنها اقتصاد و تردد و مسکن ما فعّال شود. این تنها یک مورد است و موارد اینچنین بسیار است. آیا سرمایه­گذارانی وجود ندارند که وارد این عرصه شوند؟ استعداد مردم انزلی بی­نظیر است. ما در دنیا و ایران نخبگانی داریم که از شهر انزلی برخاسته­اند. به طور قطع مردم انزلی در هر کجا بودند موثر واقع شده­اند و استعداد ذاتی آنها برای انجام کار و خدمت بسیار زیاد بوده است.

اگر جوانان این شهر بیکار بمانند ما مقصر هستیم. دوستان ما ( نمایندگان پیشین) 16 سال در منصب­های اجرایی این شهر بوده­اند. کار مجلس اینگونه که دوستان انجام می­دهند نیست وظیفة مجلس، قانون­گذاری است و وظیفة یک نماینده نظارت بر اجرای درست قانون است و در عین حال نماینده باید به گونه­ای رفتار کند که در محدودة مورد نظر اجرای درست انجام شود. ما چه اقداماتی انجام داده­ایم تا بتوانیم به درستی بر قانون نظارت کنیم و در نتیجه افراد مجبور شوند به درستی کار کنند؟ به جز اینکه برای چند چاله در یک کوچه با رئیس اداره­ای تماس بگیریم، تا اقدام لازم را انجام دهند. اقداماتی که امروزه انجام می­شود و متداول است، کار اصلی نماینده نیست.

5.در اهداف بلند مدت خود چه چشم اندازی را برای شهرستان ترسیم نموده اید؟ چه برنامه ها و طرح هایی را برای توسعه شهرستان و رسیدن به چشم انداز ترسیم شده مدّ نظر دارید؟

در بحث چشم­انداز باید برنامه­ای 20 ساله را مدّ نظر داشته باشیم. زمانی که شخصی نامزد انتخابات می­شود استراتژیی 4-3 ساله­ای را مدّ نظر دارد و این استراتژی باید به گونه­ای باشد که در چشم انداز 20 ساله، هرشخصی که در این کرسی بنشیند توانایی انجام آن را داشته باشد. در حدود 20 سال پیش در تالاب انزلی بیش از 20 هزار نفر فعّالیت داشته­اند، حالا این تعداد به کمتر از 2 هزار نفر رسیده است و اشتغال در این محدوده از بین رفته است. امروزه صیدماهی نیز به مانند گذشته نیست و نمی­توانیم زمان را به عقب برگردانیم، چه کار کنیم تا دوباره احیا شود؟

امروزه افرادی علاقه­مند هستند درآمد خود را در یک مکان مناسب هزینه کنند و هیچ جای ایران را هم زیباتر از انزلی نمی­دانند. 50 سال پیش گفته شد که انزلی نگین ایران است، پس چرا ما زیرساختی را فراهم نمی­کنیم تا پول­هایی که دیگران دارند در انزلی سرمایه­گذاری کنند. ما در حلقة میان شمال و جنوب قرار داریم، می­توانیم جذب توریست داشته باشیم و زیر ساخت­های فرهنگی را گسترش دهیم. در حال حاضر منطقة آزادی که به سمت آستانه رفته و قرار است نام آن را به کاسپین تغییر دهند، خطر بزرگی برای انزلی است. در حالی که در برنامه، تعیین شده است که از منطقه کپورچال آغاز ­شود و تا پل زیباکنار پایان یابد. اگر در همین منطقه باشد ما می­توانیم از مواهب آن بهره­مند شویم. بحث این نیست که آن منطقه توسعه پیدا نکند؛ بلکه این منطقه متعلق به ماست و به نام ماست، چرا نباید از آن استفاده کنیم؟ ما زمانی 4 اداره کل در انزلی داشتیم، به عنوان مثال؛ هواشناسی، که به آسانی از اینجا بردند، مرکز پرستاری داشتیم، این مرکز اشتغال ایجاد می کرد و پول وارد این شهر می­شد. متأسفانه این ادارات برچیده شدند.

 باید داشته ­های خود را بشناسیم و از ظرفیت­هایی که خداوند به وفور به ما عطا کرده استفاده کنیم، با کمترین هزینه می­توانیم سرمایه ­های سرگردان را دوباره جذب کنیم.

6. کدام یک از گروه­ها و جریانات شهرستان از کاندیداتوری و برنامه های شما حمایت می­کنند؟

خداوند لطفی به بنده داشته است و من با همة گروه­ها همراه هستم. سعی نمی­کنم خودم را به جریان خاصی وابسته کنم. برای من جایگاه ولایت در رأس امور است و هر چه داریم از ولایت است و تا آخر نیز بر این هدف خواهیم بود. هر کدام از دوستان (نامزد­های انتخاباتی) که در این مسیر قرار گرفته­اند برای بنده قابل احترام هستند؛ حال جریان اصول گرا باشد یا اصلاح طلب.

اگر جناح اصولگرا صرفاً جریانات خود را داشته باشد برای بنده قابل قبول نیست، اگر جریان اصلاح طلب نیز واقع بین نباشد و اصلاحات را در موارد دیگری ببیند برای من پذیرفته نیست.

7.چه برنامه هایی برای جوانان خواهید داشت؟ جوانان و دانشجویان در چه زمینه هایی می توانند به یک نماینده مجلس کمک کنند؟

جوان، قشر متفکر، پویا و کاربردی جامعه است. جامعه­ای که جوان متفکر، پویا و خلاق و مطالبه­گر داشته باشد جامعه­ای است که بالاجبار خود را از بسیاری از کج­روی­ها محفوظ نگه می­دارد، اگر دلسوز نظام هستیم باید این گروه را به خوبی حفظ کنیم. اگربتوانیم انتقال خوب دانش، تجربه و فضا را انجام دهیم تا آن جوان بتواند در این فضا خود را مطرح کند؛ مطمئناً نگران نخواهیم بود.

8.در صورتی که فردی غیر از شما نماینده شود، شما چگونه رابطه­ای با نمایندة منتخب شهرستان خواهید داشت؟

شخصی که امروزه حضور دارد، (نمایندة فعلی) با وجود تمام احترامی که برای او قائل هستم؛ ظرفیت­های خود را نشان داده است. اگر آن فرد برگزیده در چهارچوب نظام و ولایت باشد بنده از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد.

9.در صورت حضور در مجلس، مردم از چه طریق می توانند با شما در ارتباط باشند؟ساز و کار ارتباط مستمر شما با مردم چیست؟

اینگونه نیست که بگوییم به تنهایی می­توانیم با همة مردم ارتباط برقرار کنیم؛ به هرحال برنامه­هایی داریم مجموعه­ای در نظر داریم که امین مردم هستند و می­توانند خواسته­های به حق مردم را دریافت کنند، همچنین مراکزی وجود خواهد داشت تا در شهر و محلات با مردم ارتباط برقرار کنند.

10.نظر شما درباره ی الحاق شهر بندرانزلی به محدودة منطقه ی آزاد چیست؟

بنده دربارة الحاق شهرستان بندرانزلی به منطقة آزاد اعتقادی ندارم، زیرا انزلی جزء منطقة آزاد است و پتانسیل حضور در منطقة آزاد را دارد امّا باید در این زمینه کار­های مهمی صورت گیرد. انزلی از نظر استعداد، ظرفیت­های مورد نظر را دارا می­باشد امّا زیرساخت­های لازم را ندارد. اگر ما این مبحث را همانند برنامة اول، که از محدودة کپور­چال تا پل زیباکنار مطرح شده بود در نظر بگیریم باید تعدادی از زیر ساخت­ها را ایجاد کنیم تا اقدامات انجام شود، در آن صورت شهروندان ما در رفاه خواهند بود. درمجموع اعتقاد داریم این یک فرصت است ، باید استفاده کرد و تهدیدهای آن را نیز شناخت و کنترل کرد.

ستار رجبی...
ما را در سایت ستار رجبی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ستار رجبی تربه بر rajabianzali2016 بازدید : 978 تاريخ : پنجشنبه 22 بهمن 1394 ساعت: 1:00

آرشیو مطالب

خبرنامه